Welkom op onze Openkotdagen in maart!

Studio in studentenresidentie REX - Studiôme
Op zoek naar een kot? Dan is het hoog tijd om je in te schrijven voor onze naderende Openkotdagen op 16, 23 en 30 maart. De sleutel tot jouw droomkot ligt recht voor je neus! Kom onze residenties DE BOND, REX en ARCHIV 0.2 ontdekken en wie weet geniet jij binnenkort van het studentenleven in één van onze moderne studentenkamers.

Op zaterdag 16, 23 en 30 maart 2024 houden wij onze jaarlijkse Openkotdagen. Of je nu op zoek bent naar een gezellig studentenkot of een trendy studentenstudio in Leuven, bij ons vind je ze beide. Ontdek onze residenties en vind je plaats van rust in het midden van de bruisende energie van Leuven stad.

Onze deuren zwaaien open en we staan klaar om jou te verwelkomen in een wereld waar studeren en ontspannen in comfort, gezelligheid en stijl samenkomt.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn bijna vol!

Pas wel op: Op 30 maart zijn er slechts enkele tijdssloten beschikbaar voor een bezoek. Schrijf je dus nu in! Zo ben je zeker van een bezoekmoment.

Haal je agenda maar tevoorschijn en markeer onze Openkotdagen.

Ter info: de adressen van onze Openkotdagen.

DE BOND // Te bereiken via een zijstraatje (Puttegang 3) ter hoogte van de Diestsestraat 64, Leuven (tegenover de Veritas winkel).

ARCHIV 0.2 // De ingang van de residentie bevindt zich in de Mechelsestraat 165, Leuven

REX // De ingang van de residentie bevindt zich in de Koning Leopold I-straat 33C, Leuven.

Compare listings

Vergelijken