Over ons.

Studentenresidenties die aanvoelen als thuis.

Bij Studiôme vinden we het belangrijk dat elke student zich thuis voeltVoor het eerst op kot gaan is een hele stap. Niet alleen voor de student, maar ook voor de (bezorgde) ouders. 

Bij Studiôme bieden we studentenresidenties aan waar huiselijkheid, veiligheid en kwaliteit voorop staan. Elke ouder wil immers dat zijn kind gelukkig is en goed terecht komt. 

We creëerden nieuwbouw studentenresidenties die voldoen aan alle strenge, opgelegde normen. Er werd niets aan het toeval overgelaten.

Zo voorzien we onder andere eigen sanitair en een koelkast met diepvriesvak op elke kamer, zijn er ruime gemeenschappelijke ruimtes (ook buiten), volledig uitgeruste keukens, aparte wasruimtes en afgesloten fietsenstallingen. 

icoon kwaliteit
Kwaliteit op nummer 1
Bij Studiôme gaan we voor kwaliteit. Al onze residenties zijn nieuwbouw en voldoen aan de strenge eisen en verplichtingen voor studentenverhuur. Denk maar aan brandveiligheid, alarmcentrales, evacuatieplannen,… Bovendien hebben we ook bij de inrichting van de kamers,
studio’s en gemeenschappelijke (buiten-)ruimtes aandacht besteed aan de details. Zo wordt studeren nét dat tikkeltje aangenamer.
icoon contact
SOS, Studiôme is al onderweg
Heb je een vraag, doet er zich een technisch probleem voor, …
dan staan we graag paraat om jou uit de nood te helpen.
Een thuisgevoel en een gevoel van veiligheid, dat willen we graag creëren voor elke student. Daarom zetten we ook volop in op bereikbaarheid.
Aarzel dus niet om ons te contacteren, een oplossing is snel gevonden.
icoon kwaliteit
Wij zorgen voor jouw studie-droom
Bij de ontwikkeling van onze studentenresidenties lieten we niets aan het toeval over. Een team van architecten, ingenieurs, interieurarchitecten, bouwvakkers,… gaf het beste van zichzelf met een prachtig resultaat tot gevolg. Elke studentenkamer is zo optimaal mogelijk ingedeeld én voorzien van vast meubilair, eigen sanitair, …
Bij Studiôme geen banale studentenkamer dus, wel een studie-droom.

Interesse?

Neem snel contact met ons op. Een team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Compare listings

Vergelijken