3 unieke koffiebars in Leuven

Ben jij een koffieliefhebber? Dan hebben wij 3 toplocaties voor jou waar je zeker eens moet langsgaan in Leuven. Gezellig met de vriendinnen bijpraten of een snelle cafeïne boost, het kan allemaal.

1. Madmum

Een ethisch verantwoorde koffie. In deze koffiebar staat kwaliteit voorop. Zo heeft de eigenaar al twee prijzen gewonnen. In 2013 voor Belgium’s Best Coffee Taster en in 2014 voor Belgium’s Best Coffee Roaster. Daarnaast staat de uitbater in direct contact met zijn koffieteler in Columbia. De koffiebonen roostert hij dan zelf in zijn koffieshop. Naast verse koffie kan je ook ontbijt, lunch en afternoon treats krijgen bij Madmum. Ze werken ook met producten van lokale leveranciers dus ecologisch, duurzaam, supervers en kwalitatief. De koffieshop heeft een supermooie frisse inrichting en bevindt zich in de Tiensestraat 38 er is ook een gezellig terras.

https://madmumcoffee.be 

2. Specialty Bar Anna

De specialiteiten van deze bar zijn koffie, thee en chocolade. Hier staan professionele baristas klaar om de perfecte kop koffie te maken voor jou. Voor de chocoladeliefhebbers, ze hebben een gediplomeerd chocoladesommelier om jouw perfecte zoete match te vinden. Als laatste is er een uitgebreide selectie aan thee voor de theeliefhebbers. Je kan hier ook heerlijk gebak of een stukje taart eten. De bar bevindt zich in de Leopold Vanderkelenstraat 27.

https://specialtycompany.eu/anna-specialty-bar-leuven

3. We Love Coffee

In deze leuke bar werd er ook aan de niet koffie drinkers is gedacht, je kan er organische wijnen en een aantal speciale bieren bestellen. In de bar kan je ook een lekker hapje eten. Zo vind je er onder anderen superfoods, huisgemaakte taarten, desserten, …. Quality time gegarandeerd, want naast al dat lekkers zorgen ze nog voor aangepaste achtergrondmuziek van gerenommeerde DJ’s. Deze koffiebar kan je vinden in de Diestsestraat 176.

http://www.welovecoffee.be

Wil je graag op kot in Leuven? Bij Studiôme bieden we kwalitatieve, huiselijke studentenresidenties aan waar eenieder zich veilig, thuis en welkom voelt. Bekijk ons aanbod in De Bond en Archiv 02.

Compare listings

Vergelijken